Замовлення на фігурки з мастики, цукрові квіти приймаються мінімум за 2 тижні.
Всі замовлення менш ніж за 3 дні вважаються терміновими і коштують на 50% дорожче.
Як замовити
Ви можете зробити замовлення на сайті, написати у «Viber» або зателефонувати (див. розділ Контакти).
Ваш запит не залишиться без відповіді, але відповідь може бути дана не відразу, залежно від
завантаження.
Замовлення приймається в роботу тільки після передоплати в розмірі 50%. Передоплата вноситься в день
замовлення. Якщо Ви
не встигли внести передоплату і не попередили, замовлення в роботу не береться.
У разі скасування замовлення більш ніж за тиждень Ви можете розраховувати на повернення 50%
передоплати, менш ніж
за тиждень – передоплата не повертається.
Доплата за десерти проводиться після того, як Ви отримали фото і відео, шляхом переказу на
банківську
карту. Тільки після надходження доплати на рахунок десерт передається в доставку.
При самовивозі оплата можлива за фактом.
!! ВІКНО ДОСТАВКИ І САМОВИВІЗ !!
З 15-00 до 17-00
Доставка
Доставка на сьогодні здійснюється тільки по місту Київ службами таксі «Uklon» і «Еліт».
Одержувачу потрібно спуститися забрати замовлення після того, як водій повідомить про доставку.
На жаль, ми не можемо нести відповідальність за доставку, але ми робимо все можливе, щоб усе доїхало добре.
Якщо боїтеся за доставку – краще заберіть самі.
Доставка на таксі – це завжди ризик. Ми займаємося розв’язанням цього питання, але поки, на жаль, так.
Ви завжди можете викликати машину самі. Рішення за Вами.
Доставка здійснюється тільки по місту Київ.
Доставку Ви оплачуєте самостійно за тарифами таксі.
Транспортування
Транспортування: перенесення тортів (десертів) здійснюється в руках без зайвого трусіння.
Перевезення тільки на підлозі переднього сидіння автомобіля, коробка повинна стояти на рівній поверхні і
бути нерухомою при різкому гальмуванні.
У зимовий період пічку перемикаємо в режим «скло», а влітку – кондиціонер перемикаємо на ноги.
ЗАБОРОНЕНО перевозити торти на колінах або на
сидінні.
НЕБАЖАНО перевозити торти в громадському
транспорті.
Мусові десерти транспортуються для безпеки в підмороженому стані і відразу не придатні до
вживання, адже до кінця не розморожені.