Цукерки з оригінальною назвою «Пташине молоко» стали «фірмовими» солодощами 70-x років в СРСР. Вперше цукерки з ніжним суфле почали виробляти в 1936 році у Варшаві, і випускалися вони під назвою «Ptasie mlechko». Технологія була дуже близька до приготування зефіру, тільки в рецепті не використовувалися яйця. Коли міністр харчової промисловості Радянського Союзу спробував ці цукерки в 1967 році, під час перебування в Чехословаччині, після повернення він звернувся до кондитерів фабрики «Рот-Фронт» з дорученням створити схожі солодощі. Так як рецепт не був відомий, отримати подібні цукерки вдалося тільки в ході численних експериментів з пошуку вірного складу.
В нашій домашній кондитерської Ви можете замовити цукерки «Пташине молоко» з такими смаками: класичні, шоколадні, манго-шоколад.
Посипати готові цукерки можна какао, сублімованими ягодами, горіховими крихтами, маком, кокосовою стружкою, цукровою пудрою, або полити шоколадом.
Термін зберігання – до 5-ти днів в холодильнику.